Libreville

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Libreville
Libreville is located in Gabon
Libreville
Lokasi ing Gabon
Coordinates: 0°23′24″N 9°27′0″E / 0.39°N 9.45°E / 0.39; 9.45
Negara Flag of Gabon Gabon
Distrik ibukota Libreville
Pamaréntahan
 • Mayor Jean-François Ntoutoume Emane
Populasi (2005)
 • Total 578.156

Libreville minangka ibukutha lan kutha paling gedhé ing negara Gabon, kang dumunung ana ing sisih kuloné Afrika Tengah. Kutha iki arupa plabuan ing Kali Komo, cedhaké Teluk Guinea, lan minangka pusat ijol-ijolan indhustri kayu. Ing taun 2005, pedunungé ana 578.156 jiwa.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:

Koordinat: 0°23′24″N 9°27′16″E / 0.3901°N 9.4544°E / 0.3901; 9.4544

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Libreville&oldid=830984"