Mamoudzou

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Mamoudzou (basa Shimaore: Momoju) iku ibukuthané Mayotte, sawijining departemen jaban rangkah Prancis (département d'outre-mer) ing Samudra Hindhia, persisé ing Selat Mozambik, Afrika Wétan. Kutha Mamoudzou lokasiné ana ing pulo utama Mayotte kang jenengé Grande-Terre (utawa Mahoré). Pedunung kutha iki ana 53.022 jiwa miturut cacah taun 2007.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mamoudzou&oldid=830664"