Afrika Wétan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Werna ijo tuwa — negara-negara ing Afrika Wétan.
Werna ijo enom — negara-negara sing kadhangkala digolongaké minangka bagéyan saka Afrika Wétan.

Afrika Wétan kuwi sawijining kawasan sing nyakup wilayah:

Burundi, Rwanda, Madagaskar, Malawi, Mozambik lan Sudan kadhangkala uga digolongaké minangka bagéyan saka Afrika Wétan.

Wilayah Somalia, Djibouti, Ethiopia lan Eritrea sacara sakabèhané dijuluki Sungu Afrika, mathuk karo wanguné.

Komunitas Afrika Wétan (East African Community/EAC) kuwi sawijining organisasi antar-pamaréntah sekaligus blok dagang, sing dumadi saka negara-negara Kenya, Uganda lan Tanzania.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Afrika_Wétan&oldid=840262"