Asia Lor

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Asia Lor iku wilayah ing bagéyan lor bawana Asia. Kawasan iki biasané ngliputi saindhenging wilayah Siberia sing ana ing Rusia bagéyan wétan. Miturut dhéfinisi liya, ora kabèh wilayah Siberia sing klebu ing bagéyan Asia Lor.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Asia_Lor&oldid=840304"