Afrika Tengah

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kanggo jeneng negara, pirsani: Republik Afrika Tengah.
Afrika Tengah

Afrika Tengah (Inggris: Central Africa) kuwi tlatah bawana Afrika sing nyakup Burundi, Republik Afrika Tengah, Chad, Republik Demokratis Kongo, lan Rwanda. PBB migunakaké istilah Middle Africa sing nggambaraké tlatah Afrika kang dumunung ing kidulé gurun Sahara, wétané Afrika Kulon lan ing kuloné Great Valley Rift.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Afrika_Tengah&oldid=840260"