Éropah Tengah

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gambar:Mitteleuropa21.PNG
Peta Eropa Tengah.

Éropa Tengah kuwi tlatah sing gumelar ing antara Éropah Wétan lan Éropah Kulon. Tlatah iki biasané dumadi saka negara-nagara:

Daftar pustaka[sunting | sunting sumber]

Wiktionary-logo-en.png
Pirsani informasi ngenani Éropah Tengah ing KamusWiki.
  • Jacques Rupnik, "In Search of Central Europe: Ten Years Later", in Gardner, Hall, with Schaeffer, Elinore & Kobtzeff, Oleg, (ed.), Central and South-central Europe in Transition, Westport, Connecticut: Praeger, 2000 (translated form French by Oleg Kobtzeff)
  • Article 'Mapping Central Europe' in hidden europe, 5, pp. 14-15 (November 2005)

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Éropah_Tengah&oldid=840258"