Monrovia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Peta lokasi Monrovia

Monrovia kuwi ibukutha sekaligus kutha paling gedhé ing Liberia. Pedunungé ana 935.000 jiwa (2004). Ékonomi Monrovia didominasi déning anané pelabuhan kang diwangun déning Amérika Sarékat nalika Perang Donya II. Ékspor utama arupa latèks lan wiji wesi.

Kutha kembar[sunting | sunting sumber]

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Monrovia&oldid=814584"