Nouakchott

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Nouakchott
نواكشوط
Nouakchott is located in Mauritania
Nouakchott
Peta Nouakchott di Mauritania
Coordinates: 18°6′N 15°57′W / 18.1°N 15.95°W / 18.1; -15.95Koordinat: 18°6′N 15°57′W / 18.1°N 15.95°W / 18.1; -15.95
Negara Flag of Mauritania Mauritania
Distrik ibukota Nouakchott
Pamaréntahan
 • Mayor Didi Ould Bounaama
Wewengkon
 • Total 1.000 km2 (400 sq mi)
Populasi (1999)
 • Total 881.000
 • Kapadhetan 881/km2 (2,280/sq mi)
Lokasi Nouakchott ing Mauritania

Nouakchott (Basa Arab: نواكشوط utawa انواكشوط) kuwi ibukutha sekaligus kutha paling gedhé ing Mauritania. Kutha iki nduwèni jembar ±1.000km² lan pedunung cacahé watara 881.000 jiwa (1999).

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Nouakchott&oldid=840255"