UTC+02:00

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking UTC+2)
Langsung menyang: pandhu arah, pados

UTC+2 iku zona wektu sing dipigunakaké ing lokasi:

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=UTC%2B02:00&oldid=883626"