Tbilisi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Tbilisi
თბილისი

Flag

Seal
Coordinates: 41°43′0″N 44°47′0″E / 41.716667°N 44.783333°E / 41.716667; 44.783333
Negara Flag of Georgia Georgia
Madeg c. 450 A.D.
Pamaréntahan
 • Walikutha Giorgi (Gigi) Ugulava
Wewengkon
 • City Cithakan:Infobox settlement/metric/mag
Èlevasi 380-770 m (−2,146 ft)
Populasi (2005)
 • City 1.093.000
 • Metro 1.345.293
Zona wektu GMT (UTC+4)
 • Summer (DST) GMT (UTC)
Website www.tbilisi.gov.ge

Tbilisi (IPA: [ˌtbiˈliːsi], ing Basa Georgia: თბილისი), kuwi ibukutha lan kutha paling gedhé ing Georgia, dumunung ing gisiking Kali Mtkvari. Tbilisi kuwi kala-kala diarani Tiflis (utawa Tifflis), yakuwi jeneng jaman abad tengahan. Kutha iki jembaré 726 km² (280.3 square mil) lan nduwèni pedunung 1,093,000 jiwa.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Tbilisi ing Wikimedia Commons.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tbilisi&oldid=837395"