Estonia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Estonia iku sawijining negara ing banawa Eropah. Pedhunungé cacahé kira-kira ana 1,33 yuta jiwa. Ibu kuthané iku Tallinn. Negara iki sempalan Uni Sovyet.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Estonia&oldid=812406"