Bern

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Disambig.svg
Kanggé kagunan sanès saking ', mangga mriksani [[]].

Bern' kuwi ibukutha negara Swiss. Kutha iki nduwèni pedunung watara 127.000 jiwa (2004).

Kutha iki klebu ing sajroning kanton Jerman Swis, lan amarga saka kuwi basa resmi ing kutha iki yakuwi basa Jerman.

Kutha historis Bern kuwi klebu salah siji saka warisan donya sing direksa déning UNESCO wiwit taun 1983.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bern&oldid=820574"