1983

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 1978 1979 1980 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988
Dasawarsa: 1970-an  1980-an  1990-an
Abad: kaping-19  kaping-20  kaping-21
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1983 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[sunting | sunting sumber]

Tanggal mboten kinawruhan pesthine[sunting | sunting sumber]

Lair[sunting | sunting sumber]

Kematian[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1983&oldid=808640"