16 Agustus

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

16 Agustus punika, dinten ingkang kaping 228 utawi 229 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[sunting | sunting sumber]

Wiyosan[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

15 Agustus16 Agustus17 Agustus
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=16_Agustus&oldid=804123"