Michelle Branch

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Michelle Branch
Michelle Branch ing Toronto.
Michelle Branch nalika pentas ing Toronto, 19 Oktober 2003.
Latar buri
Lair 2 Juli 1983
Asal

Flag of the United States.svg Sedona, Arizona, AS

Jenis musik Pop, pop rock, country
Instrumèn musik gitar lan sabanjuré
Taun aktif 2000 - saiki
Firma musik Maverick
Kelompok musik The Wreckers

Situs wèb resmi: www.michellebranch.com

Michelle Jacquet DeSevren Branch Landau (lair 2 Juli 1983 ing Phoenix, Arizona) iku sawijining penyanyi, panulis lagu lan gitaris asal Amerika Sarékat. Nalika lair dhèwèké prématur pitung minggu luwih dhisik. Jenengé ngarep dijupuk saka sawijining lagu The Beatles sing ajudhul Michelle. Penyanyi iki blasteran Irlandia, Prancis, lan Walanda iki nduwé sedulur loro.

Michelle Branch tau dadi bintang tamu ing sérial télévisi Buffy The Vampire Slayer, Charmed, lan American Dreams.

Ing 23 Mei 2004, Branch dhaup karo sawijining gitaris bas band-né, Teddy Landau, sing umuré 19 taun luwih tuwa tinimbang dhèwèké, ing Meksiko. Anaké sing ragil lair ing 3 Agustus 2005 lan diwènèhi jeneng Owen Isabelle.

Saiki Michelle Branch nggabung karo sawijining band sing jenengé The Wreckers. Single-né sing kapisan judhulé The Good Kind.

Solo dhiskografi[sunting | sunting sumber]

Album[sunting | sunting sumber]

Single[sunting | sunting sumber]

Taun Judul Posisi Album
U.S. Hot 100 U.S. AC Hot AC UK Singles Chart ARIA (Australia) Indonesia Filipina
2001 "Everywhere" 12 -- 9 18 19 1
(2 minggu)
1
(3 minggu)
The Spirit Room
2002 "All You Wanted" 6 30 4 33 25 4 1
(2 minggu)
"The Game of Love"
(Santana karo Michelle Branch)
5 1 1 16 19 1
(2 minggu)
1
(3 minggu)
Shaman
(Santana)
"Goodbye to You" 21 -- 15 -- -- 8 9 The Spirit Room
2003 "Are You Happy Now?" 16 -- 3 31 33 1
(2 minggu)
1
(1 minggu)
Hotel Paper
"Breathe" 36 27 13 -- 46 1
(2 minggu)
1
(3 minggu)
2004 "One of These Days" 1 -- -- -- -- -- -- 15
"'Til I Get over You" -- -- -- -- -- 40 --
2005 "I'm Feeling You"
(Santana karo Michelle Branch lan The Wreckers)
55 5 6 -- -- 10 -- All That I Am
(Santana)

1 Mung dirilis ing Filipina.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Michelle_Branch&oldid=806340"