1 Maret

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Cithakan:Maret2014 1 Maret punika, dinten ingkang kaping 60 utawi 61 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigatos[sunting | sunting sumber]


Wiyosan[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
28 Februari - 29 Februari - (30 Februari) - 1 Maret - 2 Maret
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1_Maret&oldid=803950"