L.P.J. Burggraaf du Bus de Gisignies

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Leonard Pierre Joseph Burggraaf du Bus de Gisignies (Kastil Dottignies, Flandria-Barat, Belgia, 1 Maret 1780Antwerpen, 31 Mei 1849), iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing kaping 42. Dhèwèké maréntah antara taun 18261830.


Didhisiki déning:
G.A.G.Ph. Baron van der Capellen
Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda
1826-1830
Diganti déning:
Graaf van den Bosch


Uga delengen[sunting | sunting sumber]