Gubernur-Jendral

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Gubernur Jenderal iku gubernur kanthi pangkat dhuwur, utawa gubernur utama kanthi pangkat sadhuwuring gubernur "biasa". Gubernur Jenderal sacara umum ngacu marang pamimpin sing diangkat déning sawijining monarki kanggo mimpin sawijining wilayah tinamtu. Saiki, istilah "Gubernur Jenderal" umumé dipigunakaké ing tilas koloni krajaan Britania RayaBritania Raya.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gubernur-Jendral&oldid=816494"