1865

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 1860 1861 1862 1863 1864 1865 1866 1867 1868 1869 1870
Dasawarsa: 1850-an  1860-an  1870-an
Abad: kaping-18  kaping-19  kaping-20
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1865 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[sunting | sunting sumber]

Panjenengan mboten mlebet dados panganggé. Alamat internet (IP) panjenengan kacathet wonten ing sajarah kaca punika.

i r teh english no speaken freaky deaky dutch

Lair[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1865&oldid=807909"