Kiev

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Abbey St. Michael

Kiev (Kyiv, basa Ukraina: Ки́їв) iku ibukutha Ukraina. Tenbung Kiev asal saka basa Rusia déné tembung Kyiv asal saka basa Ukraina.

Kutha iki nduwèni pedunung watara 2,6 yuta jiwa.

Greja Sofia ing Kiev minangka warisan donya sing dilindhungi déning UNESCO wiwit taun 1990.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kiev&oldid=829107"