Tirana

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Tirana
Tiranë
Bashkia e Tiranës

Flag

Seal
[[file:Cithakan:Location map Albania|240px|Tirana is located in Cithakan:Location map Albania]]<div style="position: absolute; z-index: 2; top: Kaluputan èksprèsi: Karakter tandha wacan "[" ora ditepungi%; left: Kaluputan èksprèsi: Karakter tandha wacan "[" ora ditepungi%; height: 0; width: 0; margin: 0; padding: 0;">
[[File:Cithakan:Location map Albania|6x6px|Tirana|link=|alt=]]
<div style="font-size: 90%; line-height: 110%; z-index:90; position: relative; top: -1.5em; width: 6em; Kaluputan èksprèsi: Karakter tandha wacan "[" ora ditepungi">Tirana
Location of Tirana within Tirana County
Coordinates: 41°19′48″N 19°49′12″E / 41.33°N 19.82°E / 41.33; 19.82
Negara
County Tirana County
Distrik Tirana Distrik
Dibentuk 1614
Pamaréntahan
 • Mayor Edi Rama (PS)
Wewengkon
 • Total 41,8 km2 (161 sq mi)
Èlevasi 110 m (360 ft)
Populasi (2008)[1]
 • Munisipalitas 618.431
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Summer (DST) CEST (UTC+2)
Postal code 1001-1028[2]
Kodhe tilpun +355 4
Car Plates TR
Website www.tirana.gov.al

Tirana yaiku ibu kota Albania. Warga ing Tirana kurang luwih ana 353.400 ing taun 2003. Kutha iki madeg taun 1614 landadi ibu kota Albania nalika taun 1920.

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Human Resources Directorate of Tirana Municipality |format=PDF (2010-06-27)
  2. ^ Kodi postar Posta Shqiptare. www.postashqiptare.al. Retrieved on 2008-11-13


Pemandangan Tirana saka Gunung Dajti.


Pranala luar[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:

Cithakan:Kota di Albania

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tirana&oldid=834671"