Ljubljana

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gedung Seminar Ljubljana
Lublana9.jpg

Ljubljana kuwi kutha ing Slovenia. Dunungé ing sisih tengah. Ing taun 2005, kutha iki nduwèni pedunung cacahé 265.861 jiwa lan jembar wewengkon 275 km². Kutha iki minangka ibukutha negara Slovenia. Kutha iki diadegaké taun 15 M.

Kutha kembar[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Wikivoyage   Pirsani pandhuan wisata Ljubljana ing Wikivoyage

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ljubljana&oldid=816063"