Ploče

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Ploče
Ploče harbor
Ploče is located in Croatia
Ploče
The location of Ploče within Croatia
Coordinates: 43°02′N 17°25′E / 43.033°N 17.417°E / 43.033; 17.417
Negara Kroasia
County Dubrovnik-Neretva county
Pamaréntahan
 • Walikutha Ante Karamatić (SDP)
Èlevasi 0 m (0 ft)
Populasi (2001)
 • Total 10.834
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Summer (DST) CEST (UTC+2)
Kodhe pos 20 340
Kodhe tilpun 020
Licence plate DU
Website ploce.hr

Ploče kuwi kutha lan plabuhan misuwur ing county Dubrovnik-Neretva, Kroasia, pedunungé ana 6,537 jiwa (2001). Mayoritas pedunung dumadi saka bangsa Kroat yakuwi 95.12% (miturut sensus taun 2001).

Ploče dumunung ing pesisir segara Adriatik, ing saloré dèlta Kali Neretva. Pedunung asli ngarani kutha iki: Ploča.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ploče&oldid=814813"