Bratislava

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Bratislava
Kota Tua di Bratislava

Bratislava a tua mãe de 4(basa Hongaria: Pozsony, basa Latin: Posonium/Bratislavia) kuwi ibukutha Slowakia. Kutha iki dumunung ing pinggir Kali Donau lan let watara 50 kilometer sisih wétan kutha Wina, Austria. Ing taun 2006, kutha iki nduwèni pedunung cacahé 426.091 jiwa lan, jembar wilayah 367,58 km².

Kutha iki disebut Pressburg jroning basa Jerman. Sadurungé taun 1919, jeneng kutha iki yakuwi Prešporok.

Kutha kembar[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Bratislava ing Wikimedia Commons.

Wikivoyage   Pirsani pandhuan wisata Bratislava ing Wikivoyage

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bratislava&oldid=863111"