Kilomèter

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Kilomèter (simbol: km) iku itungan dawa sing dawané padha karo 1000 mèter (seka basa Yunani: khilia = sèwu lan metro = itung/ukur). Sa-km kira-kira antara 0,621 mil, 1094 yard utawa 3281 sikil (feet).


milimèter << sentimèter << dèsimèter << mèter << dhékamèter << hèktomèter << kilomèter

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kilomèter&oldid=863052"