Wiesbaden

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lambang Péta
Wappen Wiesbaden Deutschlandkarte, Position von Wiesbaden hervorgehoben
Data dasar
Bundesland: Hessen
Regierungsbezirk: Darmstadt
Status: Kreisfreie Stadt
Èlevasi: 115 m di atas NN
Wilayah: 203,90 km²
Pedunung: 278.919 (2011)
Kapadhetan pedunung: 1.368 jiwa per km²
Wong asing (relatif): 17,5 % (2002)
Kodhe pos: 65001–65207 (lama: 6200)
55240–55246 (lama: 6502)
55247–55252 (lama: 6503)
Kodhe telepon: 0611
Nomor plat montor: WI
Pamérangan administratif: 26 Stadtbezirke
Alamat
balaikota:
Schloßplatz 6
65183 Wiesbaden
Situs web resmi: www.wiesbaden.de/
Marktkirche

Wiesbaden Montage.jpg

Wiesbaden kuwi ibukutha negara bagian Hessen ing Jerman. Kutha iki dumunung watara 40 km ing sisih kidul Frankfurt ing Kali Main.


Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:

Wikivoyage   Pirsani pandhuan wisata Wiesbaden ing Wikivoyage

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wiesbaden&oldid=861329"