Frankfurt

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Frankfurt
Wappen-frankfurt.png
Lambang Frankfurt
Karte frankfurt am main in deutschland.png
Lokasi Frankfurt
Katrangan cekak
Negara bageyan: Hessen
Jembar: 248,31 km²
Pedunung: 670.095jiwa (2008-03-31)
Pelat nomor kendaran motor: F
Situs wèb resmi: http://www.frankfurt.de
Politik
Walikutha: Peter Feldmann
Frankfurt

Frankfurt/Frankfurt am Main(Swara Frankfurt am Main) [[ˈfʁaŋkfʊɐtʰ]] iku sawijining kutha ing Jèrman. Kutha iki nduwé pedunung 670.000jiwa.

Kutha kembar[sunting | sunting sumber]

Leipzig duwé kutha kembar:

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Frankfurt&oldid=814686"