Granada

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lokasi Granada

Granada kuwi sawijining kutha kang dumunung ing sisih kidul Spanyol. Pedunungé ana 450.439 jiwa (2003).

www.granadatur.com

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Granada&oldid=812962"