Leipzig

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Leipzig
Coat of arms of Leipzig.svg
Lambang Leipzig
Karte Leipzig in Deutschland.png
Lokasi Leipzig
Katrangan cekak
Negara bageyan: Sachsen
Jembar: 297,60 km²
Pedunung: 510.651 jiwa (2008)
Pelat nomor kendaran motor: L
Alamat
balé kutha:
Neues Rathaus

Martin-Luther-Ring 4-6
04109 Leipzig
Jèrman

Situs wèb resmi: http://www.leipzig.de
Politik
Walikutha: Burkhard Jung

Leipzig (Swara Leipzig) ['laɪ̯pʦɪç] (Sorbia/Lusatia: Lipsk) iku sawijining kutha ing Jèrman. Kutha iki nduwé pedunung 510.651 jiwa. Leipzig sing saka taun 1949 - 1990 papané ana ing Jerman Wétan iku misuwur minangka kutha buku. Saben taun peken buku Leipziger Messe dianakaké.

Leipzig

Kutha kembar[sunting | sunting sumber]

Leipzig duwé kutha kembar:

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Leipzig&oldid=884655"