Parma

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Disambig.svg

Parma kuwi kutha sing dumunung ing sisih tengah Italia, ing regione Emilia-Romagna. Pedunungé ana 155.000 jiwa (2005). Parma misuwur bab arsitektur sing éndah sarta wilayah padésan ing saubengé. Ing Parma dumunung Universitas Parma sing dadi salah siji sing paling tuwa ing Italia.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Parma&oldid=814811"