Skopje

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kreteg watu ing Skopj

Skopje (basa Makedonia: Скопје) iku ibukutha Republik Makedonia. Kutha sing dumunung ing gisiking Kali Vardar iki nduwèni pedunung 515.419 jiwa.

Ibu Theresa lair ing kutha iki, ananging opanjenengané katurunan Albania.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Skopje&oldid=821215"