Minsk

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Minsk
Coat of Arms of Minsk, Belarus.png
Lambang Minsk
Belarus provinces Minsk city.svg
Lokasi Minsk
Katrangan cekak
Jembar: ... km²
Pedunung: 1,8 yuta jiwa 2009
Situs wèb resmi: ...
Pulitik
Walikutha: ...

Minsk (Bélarus: Мінск ([mʲinsk]); Rusia: Минск, [mʲinsk]) iku ibu kutha Bélarus. Kutha iki nduwé pedunung 1,8 yuta jiwa (2009).

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Minsk&oldid=839652"