Podgorica

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Podgorica
Подгорица
—  Kutha  —

Flag

Coat of arms
Coordinates: 42°28′N 19°16′E / 42.467°N 19.267°E / 42.467; 19.267
Negara Flag of Montenegro Montenegro
Munisipalitas Podgorica
Ditemokaké Sadurungé abad kaping-11
Pamaréntahan
 • Walikutha Miomir Mugoša (DPS)
Wewengkon
 • Metro 1.441 km2 (556 sq mi)
Èlevasi 44 m (144 ft)
Populasi (2011)[1]
 • Kutha 150.977
 • Metro 185.937
Demonym Podgoričani
Zona wektu CET (UTC+1)
Postal code 81000
Kodhe tilpun +382 20
Kutha kembar
 • Béograd Bendera_Serbia Serbia
 • Moskow Flag of Russia Rusia
 • Skopje Gendera Républik Makedonia Makedonia[2]
 • Tirana Bendera_Albania Albania[3]
 • Yerevan Cithakan:ARM[4]
 • Manokwari Bendera_Indonésia Indonésia
License plate PG
Website http://podgorica.me/

Podgorica (Sirilik: Подгорица, biyèn uga disebut Titograd lan Ribnica) iku ibu kutha de facto sekaligus dadi kutha paling gedhé ing Montenegro. Pedunungé gunggung 136.473 jiwa (2003).

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:

Réferènsi[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Podgorica&oldid=840800"