Kamboja

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Official name of Cambodia.png
Preah-reach-anachâk Kampuchea
Motto: Kh-Motto.png
(Basa Khmer: Bangsa, Agama, Raja)
Lagu kabangsanNokoreach
Ibu kutha
and largest city
Phnom Penh
Basa resmi Khmer; basa Prancis lan Inggris mung dipigunakaké déning kaum intelèktual
Pamaréntahan Monarki konstitusional dhémokratik
Kamardikan
 -  Banyu (%) 2,5%
Pedunung
 -  2005 estimate 13.881.427 (65)
 -  1998 census 11.437.656
PDB (KKB) 2003 estimate
 -  Total $29.344 juta (86)
 -  Per capita $2.189 (122)
Valuta Riel 1 (KHR)
Zona wektu (UTC+7)
 -  Summer (DST)  (UTC+7)
Kodhe tilpun 855
Internet TLD .kh

Kamboja iku sawijining negara ing Asia Kidul-Wétan. Ibu kuthané yaiku Pnom Penh Negara iki nduwé pedunung kurang luwih 14 yuta jiwa lan jembaré ana 181.040 km².

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kamboja&oldid=882722"