Yaren

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Yaren, biyèn jenengé Makwa, kuwi sawijining distrik lan konstituensi ing Nauru bagéan kidul. Distrik sing ambané 1,5 km² iki nduwèni pedunung 1.100 jiwa (2003). Koordinaté yakuwi 166°55′ BT_E_ Kaluputan èksprèsi: Operator < ora kaduga°Kaluputan èksprèsi: Operator < ora kadugaKaluputan èksprèsi: Operator < ora kadugaKaluputan èksprèsi: Karakter tandha wacan "_" ora ditepungi Kaluputan èksprèsi: Operator < ora kaduga°Kaluputan èksprèsi: Operator < ora kadugaKaluputan èksprèsi: Operator < ora kadugaKaluputan èksprèsi: Karakter tandha wacan "�" ora ditepungi / Kaluputan èksprèsi: Karakter tandha wacan "_" ora ditepungi Kaluputan èksprèsi: Karakter tandha wacan "�" ora ditepungi / 0_32_S_166_55_E_; 0°32′ LS 166°55′ BTKaluputan èksprèsi: Karakter tandha wacan "_" ora ditepungiKaluputan èksprèsi: Karakter tandha wacan "_" ora ditepungiKaluputan èksprèsi: Karakter tandha wacan "�" ora ditepungiKaluputan èksprèsi: Karakter tandha wacan "�" ora ditepungi.

Yaren umumé dianggep minangka ibukutha negara secara de facto amarga sebagéan gedhé kantor pamaréntahan pusat dumunung ana ing distrik iki. Nauru ora nduwé kutha utawa ibukutha. PBB nggolongaké Yaren minangka "distrik utama". Yaren diwakili déning loro anggota ing Parlemen Nauru.

Bangunan-bangunan wigati kang ana ing Yaren antara liya:

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Yaren&oldid=812967"