Meneng

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Meneng (utawa Menen) kuwi sawijining distrik lan konstituensi kang dumunung ing Nauru bagéan kidul-wétan. Jembar wilayahé yakuwi 3,1 km² lan populasi 1.400 jiwa. Distrik iki diwakili déning loro anggota parlemen.

Hotel Menen, siji-sijiné hotel ing Nauru, dumunung ing tlatah iki. Ora adoh saka hotel ana obyèk wisata Anibare Bay.

Panggonan liya ing Meneng antara liya stasiun relay kanggo interkoneksi tanpa kabel (wireless), Gedhung Kenegaraan (kediaman presiden), Kantor Percetakan Pemerintah lan Stadion Menen.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Meneng&oldid=812963"