Ijuw

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Peta Distrik Ijuw

Ijuw kuwi sawijining distrik ing Nauru bagéan wétan-lor. Jembar wilayahé yakuwi 1,1 km² lan populasi 180 jiwa. Ijuw wewatesan karo distrik Anabar ing sisih lor lan Anibare ing kidul. Ijuw minangka bagéan saka konstituensi Anabar. Tanjung Ijuw kuwi titik paling lor Anibare Bay lan paling wétan ing Nauru. Tilas desa Ijuw lan Ganokoro dumunung ana ing distrik iki.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ijuw&oldid=812961"