Aiwo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Aiwo (kadhangkala diarani Aiue, biyèn Yangor) kuwi sawijining distrik lan konstituensi ing Nauru bagéan kulon. Aiwo manggoni wewengkon kang jembaré 1,1 km² dipanggoni déning 1.300 jiwa. Distrik iki kadhangkala disebut ibukutha ora resmi Nauru, nanging kang luwih kerep dijuluki ngono kuwi yaiku Yaren. Nauru ora nduwé ibukutha resmi.

Pusat perindustrian Nauru dumunung ing distrik iki, antara liya:

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Aiwo&oldid=812942"