Nibok

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Nibok kuwi sawijining distrik ing Nauru bagéan kulon. Jembar wilayahé yakuwi 1,6 km² lan populasi 460 jiwa (2003). Nibok minangka bagéan saka konstituensi Ubenide. Field workshop perusahaan fosfat NPC dumunung ana ing distrik iki.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Nibok&oldid=812965"