Fosfat

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Ing kimia, sawijining fosfat iku sawijining ion poliatomik utawa radikal kapérang saka siji atom fosforus lan papat oksigen. Ing bentuk ionik, fosfat nggawa -3 muatan formal, lan dinotasikaké PO43-.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Fosfat&oldid=815866"