Baiti

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Baiti kuwi sawijining distrik ing Nauru bagéan kulon-lor. Jembar wewengkoné 1,2 km² kanthi populasi 810 jiwa. Baiti kuwi bagéan saka konstituensi Ubenide.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Baiti&oldid=812948"