Buada

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Buada kuwi sawijining distrik lan konstituensi ing Nauru bagéan kidul-kulon. Jembar wewengkoné 2,6 km² lan populasi 980 jiwa. Sawiji laguna dumunung ana ing tengah-tengah distrik iki. Buada diwakili déning loro anggota parlemen.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Buada&oldid=812952"