Anabar (distrik)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Anabar kuwi sawijining distrik ing Nauru bagéan wétan-lor. Anabar manggoni wewengkon kang jembaré 1,5 km² dipanggoni déning 810 jiwa.

Anabar uga sawijinng konstituensi Nauru, dumadi saka distrik Anabar, Anibare lan Ijuw. Jembar wilayahé 5,1 km² lan populasi 1.240 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Anabar_(distrik)&oldid=812944"