Bolivia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
República de Bolivia
Motto: La unión es la fuerza.
Lagu kabangsanBolivianos, el hado propicio
Ibu kutha Sucre (ibukota konstitusional)
La Paz (ibukota administratif)
Largest city Santa Cruz
Basa resmi Spanyol, Quechua, Aymara
Pamaréntahan Republik
 -  Présidhèn Evo Morales
 -  Wakil Présidhèn Álvaro García Linera
Kamardhikaan
 -  Banyu (%) 1,29%
Pedunung
 -  2006 estimate 9.427.219 (86)
 -  2001 census 8.274.325
PDB (KKB) 2005 estimate
 -  Total US$24,14 miliar (101)
 -  Per capita US$2.710 (128)
Valuta Boliviano (BOB)
Zona wektu (UTC-4)
 -  Summer (DST)  (UTC-4)
Kodhe tilpun 591
Internet TLD .bo

Bolivia iku sawijining nagari ing Amerika Kidul. Ibu kuthané inggih punika ... Negara iki nduwé pedunung kurang luwih ... lan jembaré ana ... km².


Negara-negara ing Amérika Kidul
Argentina | Bolivia | Brasil | Chili | Kolombia | Ekuador | Guyana | Panama | Paraguay | Peru | Suriname | Uruguay | Venezuela
Dependensi: Kapuloan Falkland | Georgia Kidul lan Kapuloan Sandwich Kidul | Guyana Prancis
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bolivia&oldid=885142"