Kuwait City

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kuwait City
مدينة الكويت
Madinat Al Kuwayt
Kuwait City ing wayah dalu
Coordinates: 29°22′11″N 47°58′42″E / 29.36972°N 47.97833°E / 29.36972; 47.97833Koordinat: 29°22′11″N 47°58′42″E / 29.36972°N 47.97833°E / 29.36972; 47.97833
Kota Kuwait
Governorat Al Asimah
Wewengkon
 • Metro 200 km2 (80 sq mi)
Populasi (2005 (kinten-kinten))
 • City 96.100
 • Metro 2.380.000
Zona wektu EAT (UTC+3)

Kuwait City (الكويت Al-Kuwait) utawi Kutha Kuwait inggih menika ibu kutha negara Kuwait. Padunungipun wonten 60.000 jiwa (2005). Kutha menika kalebet bagian governorat Al Asimah.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kuwait_City&oldid=836383"