Guatemala

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Guatemala yaiku salah sawijining negara ing Amerika Tengah. Ibu kuthané yaiku Guatemala.[1] Guatemala wewatesan karo Mèksiko ing seblah lor, Belize ing seblah kulon laut, Honduras lan Èl Savador ing seblah tenggara. Cacahé pendhudhuk ing Guatemala yaiku 14.280.596 lan jembar wilayahé 108.880 km².[2]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]


Negara-negara ing Amérika Lèr
Amérika Sarékat | Antigua lan Barbuda | Bahama | Barbados | Belize | Dominika | Republik Dominika | El Salvador | Grenada | Guatemala | Haiti | Honduras | Jamaika | Kanada | Kosta Rika | Kuba | Meksiko | Nikaragua | Panama | Saint Kitts lan Nevis | Saint Lucia | Saint Vincent lan Grenadines | Trinidad lan Tobago
Dependensi: Anguilla | Antillen Walanda | Aruba | Bermuda | Kepuloan Cayman | Greenland | Guadeloupe | Martinique | Montserrat | Pulo Navassa | Puerto Riko | Saint-Pierre lan Miquelon | Kepulauan Turks lan Caicos | Kepulauan Virgin Amerika Serikat | Kepulauan Virgin Britania Raya
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Guatemala&oldid=879197"