Bhutan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
འབྲུག་ཡུལ
Druk Yul
Kerajaan Bhutan
Motto: 
Lagu kabangsanDruk tsendhen
Ibu kutha
and largest city
Thimphu
Basa resmi Dzongkha, Inggris
Pamaréntahan Monarki konstitusional, demokrasi
 -  Raja Jigme Khesar Namgyel Wangchuck
 -  Perdana Menteri Jigme Thinley
Kemerdekaan
 -  Banyu (%) dapat dihiraukan
Pedunung
 -  2005 estimate 2.232.291 (139)
 -  2002 census 2.094.176
PDB (KKB) 2005 estimate
 -  Total US$2,91 miliar (162)
 -  Per capita US$3.330 (124)
Valuta Ngultrum (BTN)
Zona wektu (UTC+6)
 -  Summer (DST)  (UTC+6)
Kodhe tilpun 975
Internet TLD .bt

Bhutan iku sawijining negara ing Asia Kidul. Negara cilik iki kaapit déning Republik Rakyat Cina lan India. Ibu kuthané yaiku ... Negara iki nduwé pedunung kurang luwih ... lan jembaré ana ... km².

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bhutan&oldid=862852"