Afganistan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
د افغانستان اسلامي دولت
دولت اسلامی افغانستان
De Afġānistān Islāmī Jomhoriyat
Lagu kabangsan
Ibu kutha
and largest city
Kabul
Basa resmi Parsi (Dari), Pashtun, Arab
Pamaréntahan Republik Islam
 -  Presiden Hamid Karzai
 -  Wakil Presiden Ahmad Zia Massoud
Abdul Karim Khalili
Kemerdekaan
 -  Banyu (%) 0%
Pedunung
 -  2005 estimate 29,928,987 (38)
PDB (KKB) 2004 estimate
 -  Total US$63,86 miliar (68)
 -  Per capita US$1.490 (158)
Valuta Afgani (AFN)
Zona wektu (UTC+4:30)
Kodhe tilpun 93
Internet TLD .af
Kabul

Afganistan iku sawijining negara ing Asia. Ibukuthane yaiku: Kabul. Pedhunungé kira-kira ana 30 yuta.

Mangga Pirsani[sunting | sunting sumber]


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Afganistan&oldid=804861"