Bahama

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Commonwealth of The Bahamas
Motto: Forward Upward Onward Together
(Inggris: "Maju Bersama ke Depan dan Atas")
Lagu kabangsanMarch On, Bahamaland
Ibu kutha
and largest city
Nassau
Basa resmi Inggris
Pamaréntahan Parlementer konstitusional
 -  Ratu
Gubernur Jenderal
Elizabeth II
Sir Arthur Dion Hanna
 -  Perdana Menteri Hubert Ingraham
Kemerdekaan
 -  Banyu (%) 28%
Pedunung
 -  September 2006 estimate 304.913 (168)
 -  1990 census 254.685
PDB (KKB) 2005 estimate
 -  Total US$5,72 miliar (147)
 -  Per capita US$17.865 (41)
Valuta Dolar (BSD)
Zona wektu (UTC-5)
 -  Summer (DST)  (UTC-4)
Kodhe tilpun 242
Internet TLD .bs

Bahama iku sawijining negara kapuloan ing Karibia. Ibu kuthané yaiku ... Negara iki nduwé pedunung kurang luwih ... lan jembaré ana ....


Negara-negara ing Amérika Lèr
Amérika Sarékat | Antigua lan Barbuda | Bahama | Barbados | Belize | Dominika | Republik Dominika | El Salvador | Grenada | Guatemala | Haiti | Honduras | Jamaika | Kanada | Kosta Rika | Kuba | Meksiko | Nikaragua | Panama | Saint Kitts lan Nevis | Saint Lucia | Saint Vincent lan Grenadines | Trinidad lan Tobago
Dependensi: Anguilla | Antillen Walanda | Aruba | Bermuda | Kepuloan Cayman | Greenland | Guadeloupe | Martinique | Montserrat | Pulo Navassa | Puerto Riko | Saint-Pierre lan Miquelon | Kepulauan Turks lan Caicos | Kepulauan Virgin Amerika Serikat | Kepulauan Virgin Britania Raya
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bahama&oldid=812623"