Paus Celestinus III

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Celestinus III
Celestin III.JPG
Installed30 Maret 1191
Term ended8 Januari 1198
SadurungéClemens III
DiterusakéInnosentius III
Personal details
Jeneng lairGiacinto Bobone
Lair±1106
Pati8 Januari 1198

Paus Celestinus III punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1191-1198).

Panjenenganipun asma aslinipun Giacinto Bobone.


Dipunrumiyini
déning:
Clemens III
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Innosentius III